KÉZMŰVES CSOKOLÁDÉ
Tel.: +36 30 534 60 98
ARTISAN CHOCOLATE
www.facebook.com/bbcsoki
Rólunk
Csokoládék
Webshop
 
Blog
Cégeknek
Kapcsolat

Zsuzsi - a csokikészítő

Sydneyben élve megtapasztaltam Ausztrália izgalmas és páratlan világát, és beleláttam e távoli ország messzi földjére kalandozók életébe, átérezve az életüket átható nyugalmat és szabadságot.

Mindezen felfedezéseimnek köszönhetően olyan élményekkel tértem haza, ami arra inspirált, hogy a játékosságnak teret engedve szokatlan és olykor meghökkentő, mégis édesen zamatos, mesésen lágy és krémes, egzotikus ízek harmóniáját megteremtő csokoládé kreációkat alkossak.

A hazai és külföldi különleges delikátesz boltokat járva egyfajta selymes csokoládé szemüvegen keresztül látom a hozzávalókat, és lelki szemeim előtt azonnal megtestesül egy-egy szokatlan és ritka alapanyag és a csokoládé nemes keverékének tökéletes harmóniája.

Egy igazi ízutazásra invitállak, amit biztosan nem fogsz megbánni!
Hadd mutassam meg a már-már hétköznapinak számító fűszerek -, mint az illatos levendula, a frissítő rozmaring vagy a mediterrán bazsalikom -, valamint a különleges fűszerek -, mint az indiai curry, a japán wasabi vagy a leginkább arab világban elterjedt finom aromájú kardamom - egy olyan izgalmas oldalát, amiről álmodni sem mertél volna.

Egy olyan mámoros mesevilágba kalauzollak, ahová majd alig várod, hogy újra meg újra visszatérhess, a fűszeres csokoládék mesés krémességének minden cseppjét kiélvezve.

A krémesen lágy és selymesen olvadó csokoládé és a karakteres fűszerek tökéletesen harmonikus kombinációját megkóstolva egy felejthetetlen és páratlan ízélményben lesz részed.
Ezeket a bonbon kreációkat nem érdemes kihagyni, ha valódi csokoládé ínyenc vagy.